What’s My Name – slik ser den ut

Ringos nye album “What’s My Name” er snart klar for forhåndsbestilling, og i den forbindelse har vi fått tak i bilder. Den utkommer 25. oktober på CD, LP og dessuten i begrenset opplag – LP på farget vinyl. Ifølge det bildet vi har mottatt dreier det seg om blå vinyl

På forsidebildet ser vi Ringo gjøre sitt sedvanlige tofingers fredstegn. På jakken har han festet en pin med bilde av John Lennon på. Dette sikkert i anledning av at han på albumet skal ta for seg en av Lennons etterlatte sanger, “Grow Old With Me”, i tillegg til at han skal synge en sang Lennon sang i Beatles, “Money (That’s What I Want)”.

Nålemerket med John Lennon på ble utgitt i forbindelse med frimerket fra 2018 med samme bilde, tatt av Bob Gruen, så dette er et offisielt merke.

Paul McCartney er en av de som deltar på albumet, han spiller bass og korer på “Grow Old With Me”.

Sporliste har vi publisert på nyhetssidene her tidligere, men her er den igjen, nå uten komponister men med tidsangivelser:

 1. Gotta Get Up To Get Down 4:20
 2. It’s Not Love That You Want 3:34
 3. Grow Old With Me 3:18
 4. Magic 4:09
 5. Money (That’s What I Want) 2:56
 6. Better Days 2:49
 7. Life Is Good 3:11
 8. Thank God For Music 3:38
 9. Send Love Spread Peace 2:58
 10. What’s My Name 3:45

LP – dette er en utgave i begrenset opplag på blå vinyl

I dag ble tittelsporet utgitt som (ikke-fysisk) single, sjekk den ut her:

Det er en rocker skrevet av Colin Hay fra Men At Work og All Starr Band. På gitar er Steve Lukather og Colin Hay, Nathan East på bass og Warren Ham på munnspill med Ringo på trommer og perkusjon.

Dette nålemerket med John Lennon finner vi på jakken til Ringo

3 Responses

 1. Rune Tønnesen sier:

  Blir gøy med ny Ringo plate, men klarte han ikke å lage et ordentlig cover? Det er greit at vi må holde ut med V tegnet hans hele tiden, men litt mer fantasi kunne han legge i coveret synes jeg.

 2. Beatle-Joe sier:

  Enig med Rune T. Det er akkurat som om jeg har sett dette coveret før. Stjerne og V-tegn, det er mannen vår i et nøtteskall.

 3. Tom Kristensen sier:

  Faktisk mer bekymret for innholdet. Hørte akkurat tittelsporet. Hm?

Legg inn en kommentar