Forhåndslytt på Abbey Road

I Danmark har Per Wium, Arno Guzek og Thomas Hemdorff forhåndslyttet på den nye stereomiksen av Abbey Road-albumet. Wium har formidlet sine tanker om flere av sporene på sin egen musikkblogg, den finner du her. Han sammenfatter det hele slik:

“Bassen er for høy på flere av sangene. Spesielt på de stedene McCartney spiller to-stemt på instrumentet. Det gjør han allerede fra og med sluttakkorden på “All my loving” og her på “Abbey Road” gjør han det ganske mye. Særlig på “Come together” og “I Want You,” og det er problematisk når bassen også generelt er litt for høy.

Det er – slik jeg hører det – lagt på en del effekter rundt omkring. Det er fint for min del, men egentlig også ganske modig. Hva vil puritanerne si? :-)

“Sterkt lydbilde” er den overskriften jeg vil gi når jeg i den kommende tiden blir intervjuet om mitt inntrykk av den nye miksen. Deilig å kunne si det. Deilig at Giles Martin og hans team er så gode.

I København arrangeres det også en tilstelning 26. september på kvelden, hvor man kan komme og lytte til surroundmiksen av Abbey Road-albumet og få med seg 2CD-utgaven hjem – ikke en dårlig deal for 220 danske kroner! Det er Universal Music Danmark og Apple Corps i samarbeid med “Beatles Again” fanklubben som er arrangører.

Billetter

Legg inn en kommentar