Ny bok fra Ringo

Selvsagt er det allerede mulig å forhåndsbestille boken, bare trykk på bildet.

Det ble nettopp annonsert at det kommer ut en ny bok fra Ringo Starr i samarbeid med Julien’s Auctions som også sto bak trommeslagerens forrige bokutgivelse. Tittel på den nye boken som skal utgis på valentinsdagen 2022 er “Lifted”, med undertittelen “Fab Images And Memories Of My Life With The Beatles From Across The Universe”.

Vi regner med at Ringo som vanlig har vært ute på internett og rappet en del bilder som nå skal opptre i denne boken, strødd over med sitater fra ham.

Signaturutgaven

Boken kommer i to utgaver, en signert luksusutgave i et opplag på 500 til $495 (ca 4400 kr), samt en “Collector’s Edition” til ynkelige $59 (ca 525 kr).

Men vi skal ikke anklage Ringo for å slå mynt på kjendisstatusen, inntektene fra boken vil gå til The Lotus Foundation hvis midler støtter, deltar i og fremmer veldedige prosjekter som tar sikte på å fremme sosial velferd på forskjellige områder, inkludert, men ikke begrenset til rusmisbruk, cerebral parese, hjernesvulster, kreft, mishandlede kvinner og deres barn, hjemløshet og dyr i nød. Så det å kjøpe denne boken blir nærmest å betrakte som ren veldedighet og sosialt engasjement!

Under papiromslaget ser boken slik ut:

Under omslaget er det et “mad day out” bilde.

Mens han satt i karantene under lockdown og hadde pause fra å turnere som frontmann for Ringo Starr and his All Starr Band, tok Ringo seg tid mellom innspillingen av sine siste EP-er “Zoom” og “Change The World” til å “løfte” fotografier av Beatles fra forskjellige nettsider. Disse bildene fanget Ringos oppmerksomhet både fra internett, som han har spedd ut med andre sjeldne og usette bilder fra egen samling. Han har valgt bilder av Beatles i øyeblikk som traff ham.
Ringo – i samarbeid med bestselgende forfatter og prisvinnende TV-skribent-produsent David Wild – har nå kuratert disse bildene og brukt dem som utgangspunkt for å mimre om Ringos tid med Beatles fra hans eget perspektiv.

“Disse fantastiske bildene kom tilbake til meg de siste årene fra hele universet og har på en eller annen måte hjulpet meg tilbake til å se livet mitt med The Fab Four gjennom friske øyne,” forklarer Ringo Starr om opprinnelsen og inspirasjonene til den kommende boken. “Mange av bildene i denne boken så jeg på telefonen min og på datamaskinen min, og jeg “løftet dem” fordi de brakte frem så mange fantastiske minner. De siste årene har jeg samlet disse Beatles-bildene som jeg ikke hadde og noen ganger knapt husket. Etter en stund tenkte jeg, hvor flott det ville være at vi kan løfte disse fantastiske bildene for veldedighet, fortelle mine sanne historier om hva vi fire gikk gjennom og så lage en flott ny bok ut av det. Og det beste er at alt er for en god sak fordi pengene går til Lotus Foundation.”

Tetid i kantina sammen med George Martin

Om det ovenstående bildet skriver han: “This photo takes me back to those early days when tea was our first substance. The Beatles drank a lot of tea over the years. Later, we were drinking other stuff, smoking other stuff, and even dropping other stuff.” – sitat fra boken.

Tidligere bøker fra Ringo Starr er “Postcards from the Boys”, “Octopus’s Garden”, “Photograph”, “Another Day In the Life” samt bøker med hans egen computerkunst “Painting Is My Madness” og “Painting Is My Madness Too”. Hans forrige bok var om hans nåværende band og dets konstellasjoner opp gjennom årene: “Ringo Rocks: 30 Years of the All Starrs”, denne også utgitt av Julien’s Auctions.

1 Response

  1. Beatle-Joe sier:

    Herlig ordspill siden “to lift” blant annet kan bety “å løfte”, men også “å rappe/stjele”.
    Morsomt!

Legg inn en kommentar