Ny dato: 12. juli

Ny dato annonsert for The Beatles Get Back

Amazon i UK har gått ut med ny dato for den kommende blu-ray-utgivelsen av Peter Jacksons dokumentar “The Beatles – Get Back”: 11. juli 2022. I USA skal datoen være dagen etter, 12. juli. De nye datoene skal være bekreftet av den offisielle Beatlesbutikken, men er fortsatt ikke annonsert på f.eks. Amazon i USA, mens kjedene Target og Best Buy har lagt den ut. Platekompaniets side om utgivelsen står fortsatt med ubekreftet leveringsdato. Utgivelsen ble annonsert i januar til å skulle foregå i februar i USA, men det viste seg å være en produksjonsfeil på discene, idet 2.0 stereolyden ikke var med. Likevel endte en del av de feilproduserte discene i feil hender og ble solgt for ublu priser på steder som ebay. Amazon i USA sendte også ut DVD-utgaver av dokumentarserien, noe de egentlig ikke hadde lov til.

I USA kommer den også ut på DVD

Det er ikke annonsert noen DVD-utgave i Europa, kun blu-ray foreløpig. Vi minner om at selv på blu-ray vil kvaliteten være dårligere enn på Disney+ for på strømmetjenesten kan den sees i 4k for de som har skjermer til det, mens standard blu-rayplater ikke har muligheter til så høy oppløsning. Det er det kun UHD Blu-ray som kan levere, men “Get Back” er ikke annonsert det formatet foreløpig.

Boksen med britiske aldersbestemmelser 15 år.

Vi skulle vel ønske at selv om det ikke er noen ekstramateriale bebudet, så burde det være en mulighet for å kunne overvære tak-konserten uten forstyrrende innslag fra politi og publikum.

1 Response

  1. Beatle-Joe sier:

    Bah! Jeg står over! Har skaffet meg topp kvalitets discer av serien og en egen dedikert disc av Rooftop. Magisk!
    Ikke noen kroner til Disney herfra slik som de har håndtert dette!

Legg inn en kommentar