Abbey Road åpner dørene igjen

John og Yoko krysser fotgjengerovergangen i juni 1968.

Mange lurer på om det er mulig å komme inn i Abbey Road Studios i London og se seg om. Dette er vanligvis ikke mulig, da det fortsatt er full aktivitet der, så skal man inn der må man booke seg studiotid og drive med innspilling eller miksing.

Inngangen er her

Men en uke i året pleier de å holde Studio 2 fri for profesjonell virksomhet, slik at folk kan komme og titte. Dette har de holdt på med siden 2012, med noen unntak, deriblant selvsagt i 2020.

I år er det imidlertid igjen anledning til å besøke Abbey Road Studios, om lykken står oss bi. De åpner dørene i uken 9. til 15. august. Og denne gangen er det ikke bare Studio 2 som er tilgjengelig for en gjeng besøkende, også Studio 1 og 3 skal åpnes nå.

I tillegg skal studioenes kontrollrom åpnes samt ekkokammeret til studio 2. Det er første gang at så mye av studiokomplekset er tilgjengelig for besøk. Dessverre er det ikke tillatt med filming eller fotografering under besøket.

Billettene koster £100 pluss avgifter for en 90 minutters rundtur. Så får vi bare håpe at reiserestriksjoner og karantenehotell er en saga blott når den tid kommer.

Lenke: Åpent hus i Abbey Road

Billetter: SeeTickets.com

Legg inn en kommentar