Baksiden

Baksiden av den amerikanske utgaven

I anledning av at det kun er få dager til vi har ET NYTT BEATLESALBUM i butikkene, bringer vi her et bilde av baksiden. Bildet er tatt av en amerikansk radio DJ som fikk albumet tilsendt på forhånd for å spille litt fra det i sin sending nå på lørdag.

Torsdag den 14. november kommer det et nytt retrospektivt program på BBC Radio 2 om Beatles’ radiokarriere. “Beatles At The BBC” går fra kl 22-23 engelsk tid og skal inneholde utdrag fra Pop Go The Beatles (juli 1963), Public Ear (november 1963), From Us To You (mars 1964), The Alan Freeman Show (juli 1964), Saturday Club (første juledag 1965), Where It’s At (mai 1967) og The Kenny Everett Show (1968).
Programmet er produsert av Mark Hagen for BBC, og såvidt oss bekjent har det aldri tidligere vært sendt materiale fra the Alan Freeman Show siden det opprinnelig gikk på lufta.

Forfatter av den nye Beatles BBC-bibelen Kevin Howlett har også produsert et radioprogram, “On Air -The Beatles Live at the BBC”, noe han fortalte om i Things We Said Today podcasten forleden. Det programmet skal inneholde intervjuer med gutta, der de mimrer tilbake til tiden hos BBC. Dette vil være intervjuer fra arkivene, men intervjuet med Paul McCartney skal være foretatt i sommer. Det programmet vil bli sendt på radio i USA rundt den 28. november, men der har vi ikke fått noen kringkastingsdato for UK ennå. I går ble det lagt ut en ny filmsnutt som reklame for det nye albumet:

BBC har også forsøkt å komme i kontakt med noen av de lytterne som i sin tid sendte inn sangønsker og hilsninger til Beatlesprogrammene på sekstitallet, og som fikk sine brev lest opp på lufta. Dette vil resultere i et innslag på The One Show i morgen, fredag på BBC Radio 1 kl 19, engelsk tid. Programmet presenteres av Chris Evans og Alex Jones. Nedtellingen har startet!

Legg inn en kommentar