Beatles for femti år siden

Oslo Konserthus lanserte i dag en konsertserie som starter i år og kulminerer i 2019. Det dreier seg om en serie konserter, hvor man fremfører samtlige Beatlessanger fra ett helt år, under headingen “It Was Fifty Years Ago Today”.
Årets konsert finner sted den 23. og 24. november, og da tar man for seg året 1963. Det blir en visuell såvel som musikalsk reise gjennom Beatlessangene.
Ensemblet vil bestå at et kompband, “The Beatles Project” fra Fredrikstad i bånn, mens vokalistene vil variere fra år til annet. Årets vokalister vil være Eirikur Hauksson, Atle Pedersen og Trond Granlund.

I forbindelse med konsertene vil det spesiallages et programhefte der det står bakgrunnsinformasjon om hver enkelt sang.

Du kan lese mer i Fredrikstad Blad.

Materialet fra årets konsert vil urfremføres 19. oktober på lørdagens gallakonsert på Beatlesfestivalen på Beitostølen. Der vil vokalistene være Trond Granlund og Morten Minde.

Billetter til Oslo Konserthus

Men allerede nå på fredag kan du høre Beatlesmusikk på Oslo Konserthus i forestillingen “Besatt av Beatles” av Det Betales. Dette foregår i en intim sal med kun 266 plasser, likevel er det fortsatt noen billetter igjen til etternølere.

Legg inn en kommentar