Beatles på Barne-TV

“Beat Bugs” © Copyright Netflix

50 Beatles-hits fra kjente artister akkompagnerer en ny animert barne-TV-serie som har premiere til sommeren. Fra Beatles-katalogen har TV-produsentene kjøpt rettigheter til klassikere som «Help!», «All You Need Is Love», «Come Together», «Penny Lane», «Yellow Submarine», «Lucy In the Sky with Diamonds», «Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band» og «Magical Mystery Tour».
Sangene blir nå en del av den nye animasjonsserien «Beat Bugs» på Netflix.

Beat Bugs er en animert serie inspirert av The Beatles’ sanger og med internasjonalt kjente artister som Eddie Vedder, P!nk, James Bay, Sia, The Shins, Of Monsters and Men, Chris Cornell, Regina Sprektor, James Corden og Birdy på laget.

Den nye Netflix-serien har premiere til sommeren og baserer seg på originale karakterer og en verden skapt av Josh Wakely, som vil regissere, skrive, og produsere serien.

– Tanken er å fortelle oppløftende historier fylt med håp og musikk. Verdenskjente artister, animatører og tekstforfattere har gått sammen for å utvikle denne ekstraordinære serien for de yngste, skriver Netflix i en pressemelding.

Serien forteller om de fem vennene Jay, Kumi, Crick, Buzz og Walter. Gjengen er bestevenner, og holder sammen mens de utforsker og lærer i en forgrodd bakgårdshage, som for dem er hele universet.

– Å gi liv til «Beat Bugs» på Netflix og å ha en plattform for å gjenskape denne ikoniske og universelt anerkjente musikken for familier over hele verden, er både en spennende og en givende erfaring. Våre samarbeidspartnere har gjort en fantastisk jobb i å gjøre dette mulig, og dette er et godt eksempel på den nyskapende og friske historiefortellingen som er typisk for Grace, sier Josh Wakely.

Teaser-trailer:

Legg inn en kommentar