Beatlesfestivalen i Bergen 2023

Beatles-festivalens nye styreformann, Dag Inge Fjeld og den nye festivalsjefen Trond Moberg. Foto: Trond Blindheim.

Det blir Beatles-festival i Bergen 13. til 15. oktober!

16. februar reiste Beatles-festivalens nye styreformann, Dag Inge Fjeld og Norwegian Woods utsendte medarbeider, Trond Blindheim, til Phoenix i Arizona. Der møtte vi Beatles-festivalens nye festivalsjef, Trond Moberg som de siste tretten årene har han bodd i Phoenix i vinterhalvåret, og i Bergen sommerhalvåret. Formålet med reisen var å starte opp planleggingen av årets Beatles-festival.
Vi kan gledelig meddele at vi mellom kaktuser og palmer i Trond Mobergs residens, bare noen steinkast fra der Alice Cooper bor, har tatt opp tråden fra fjorårets store festivalsuksess og jobber på spreng med å idéutvikle programmet til høstens Beatles-festival.
Mye arbeid gjenstår, men allerede nå kan vi fortelle at Bård Ose har svart ja til å være festivalens konferansier, og at Pete Best Band er et av bandene som vil spille på festivalen. Bare det betyr at vi også i år kan love deg et fyrverkeri med verdens beste sanger fremført av bl.a. Beatles’ originale trommeslager mellom 1960 – 1962. Men flere band er på listen, og det vil bli et spennende Beatles-seminar med dyktige foredragsholdere.

Kort oppsummert:
  • Dato for festivalen:  Fredag 13. til søndag 15. oktober.
  • Festivalpass: Medium mars starter salget av festivalpass. OBS! Følg oss på Fcebook, og sjekk Beatlesfestivalen.no festivalside (kommer*).
  • Overnatting: Festivalhotellet blir som i fjor Terminus som også tilbyr overnatting med frokost til festivalpris.
  • Matservering:  Mer informasjon kommer.
  • Konserter: Så langt har vi booket inn The Pete Best Band (Pete Best er intet mindre enn Beatles første trommeslaget 1960 -1962), og Gary Owen. I tillegg kommer det tre band til.
  • Foredrag: Målet er å lage et variert Beatles-seminar med spennende foredragsholdere. Foreløpig har Dag Inge Fjeld svart ja på å holde foredraget “Beatles-året 1963”. Vi er i dialog med tre andre foredragsholdere. Program for festivalens seminardel legges ut på Beatlesfestivalen.no straks det er klart.
  • Beatles-quiz: Blir med Trond Blindheim. Han har lovet å gjøre quizen litt enklere i år, slik at alle kan delta.
  • Natt-jam:  Natt-jammen ble et særdeles vellykket innslag på fjorårets festival, og allerede nå vet vi at vi kan love deg at den også i år kommer til å bli et fyrverkeri med Beatles’ beste sanger.

Du er hermed invitert!

* Beatlesfestivalen jobber med å lage nye nettsider. Vi kommer tilbake med mer info når disse er oppe og går.

Legg inn en kommentar