De tre øverste plassene på Billboard

3 Responses

 1. AG sier:

  Fin research og mye nytt for min del, men må vel si at argumentasjonene rundt denne VG artikkelen er veldig dårlige.
  Virker som om researchen rundt det brukes på en måte som sier at “Beatles er best, ingen protest” istedet for å bygge opp gode argumenter. Er i Grandes målgruppe og har aldri hørt noe særlig eller hatt sansen for hun (ei heller for nymotens musikk), men Beatles har stått høyest for meg så er enig i at det var kun en Beatles og verden kommer aldri til å se det samme igjen, men enkelte rekorder vil bli slått av andre før eller siden. Og det å si at siden det var fysiske singler så hadde Beatles 6 låter på topp 3 er vel kanskje noe av det dummeste argumentet folk både her og på nettet kommer med og at Beatles ikke ble nevnt som den som har hatt flest plasseringer på lista når det ble nevnt at Grande var den kvinnen med flest plasseringen. Det var vel ikke det som var tanken bak hos journalisten å få frem hvem som hadde flest, men å fokusere på at kvinner kommer mer og mer inn i musikkmiljøet.
  Igjen så vil jeg understreke at research rundt om Billboard og Beatles i 64 var bra, og jeg leser gjerne flere innlegg om det, men argumentasjonen var vel litt ut på jordet for min del både her og på nett. Virker som om enkelte tar seg nær av at Trine Skeis “fjerne slektning” har klart det istedet for å se på det som en prestasjon få har klart.

 2. admin sier:

  Vi sier vel at det fortsatt er en vei å gå før alle Beatlesrekordene på Billboards lister blir slått, men jeg synes da at vi legger muligheten åpen? Og vi bemerker også at Grande kan komme til å greie de fem øverste plassene, tatt i betraktning de imponerende salgs- eller skal vi si strømmetallene som foreligger.

 3. AG sier:

  Ser det, men blir pakka inn litt gærnt for min del. Ble bare litt skuffa over argumentene som kommer frem etter VG artikkelen, både her og andre steder på nett. Skal sies at det er det beste innlegget rundt den saken som jeg lest, virker som at enkelte på Facebook tar seg nær av det Grande klarte. Så min kommentar går til både dette innlegget her og andre steder. Kanskje litt teit og pirkete, men det må vel være lov en torsdags ettermiddag :)

Legg inn en kommentar