Drake slo nok en beatlesrekord

Det er ikke tatt noe tydelig bilde av Drakes tatovering, her er det beste vi har funnet.

Den kanadiske artisten “Drake” (egentlig Aubrey Drake Graham) har fått sin trettiende top 5 hit på den amerikanske Billboardlisten Hot 100. Og med det er nok en beatlesrekord slått. Omsider.

Artisten, som er særdeles populær i USA har med det slått sin fjerde beatlesrekord. I 2018 og 2019 slo han følgende rekorder: Flest “singler” samtidig inne på Top 10 (7 mot Beatles’ 5), Flest sanger inne på Top 10 i løpet av et enkelt år og Nest flest sanger på de ti øverste plassene i hele Hot 100-listens historie. For å feire disse rekordene fikk Drake (født 24. oktober 1986) i 2019 tatovert på armen en tegning av seg selv som vinker farvel til Abbey Road-Beatles.

Vi får vel legge til at mens beatlesrekordene ble satt i en verden hvor sangene befant seg på fysiske medier (plater), og i USA telte også antall spilte ganger i radio som grunnlag for listeplasseringer, så er salgstallene og listeplasseringene i dag beregnet ut i fra både radiospilling, platesalg og salg av nedlastinger samt antall ganger sangene er strømmet fra diverse strømmetjenester.

Legg inn en kommentar