Flaming Pie i nettbutikk

Samlerutgaven selges ikke via Amazon eller Platekompaniet osv, kun fra Universal Musics egne filialer

Da er forhåndsbestillingene av “Flaming Pie” i gang. Den største boksen, som også inneholder både LPer, CDer og DVDer koster rundt $600 dollar, eventuelt Euro og selges kun av Universal Musics egne filialer. En av dem er Paul McCartney Shop. Man må altså bestille disse fra utlandet, og er da temmelig sikker på at her blir det høy porto samt påslag fra myndighetene for moms og innkreving av denne. Samlerutgaven lages det kun 3000 eksemplarer av, så når den er utsolgt er det slutt.

Platekompaniet var tidlig på banen og sendte ut et nyhetsbrev til alle sine epost-abonnenter med reklame for de forskjellige utgavene av Flaming Pie. De har selvsagt da ikke den største boksen, men 5CD/2DVD-utgaven har de til kr 2349, noe de mener er 150 kr i avslag på veiledende pris. 2CD utgaven: 249kr, 2LP-utgaven 499,- og 3LP-utgaven 899,-.

I skrivende stund er ikke den andre store norske nettbutikken Skvis på ballen ennå, og heller ikke Big Dipper Records.

Derimot er CDon.no klar med forhåndsbestillinger av Flaming Pie, ja faktisk var de litt for tidlig ute og måtte trekke sin første runde annonseringer. Men nå er de klare og har luksusutgaven til kr 2499,-. Generelt ligger de nå litt over Platekompaniet i pris.

 

4 Responses

 1. Tom Kristensen sier:

  Kommer det noen ny CD med Paul snart?

 2. Tom Kristensen sier:

  Nå blir 25% MVA automatisk lagt til på alle transaksjoner for varer og tjenester betalt gjennom Paypal. I og med at den norske krona for tiden er mindre verdt enn angolanske kwanza kan denne morsomheten kjapt havne på nærmere 9000 kr. Jeg husker jeg fikk over 980 kr. i gebyr for den store Wings Over Europe-boksen, julen 2018.

 3. Beatle-Joe sier:

  Det er direkte motbydelig at man legger til 25% mva på alt hvis du betaler med Paypal. Som oftest må du betale lokal VAT eller andre avgifter, og før dette idiotiske påfunnet sleipingene på Løvebakken innførte i vår var det slik at du ikke skulle betale “moms” i to land. Nå risikerer du å betale dobbelt opp med avgifter til myndigheter i både selger-land og Norge.
  At man også må betale mva på porto er svært griskt. I tillegg punger du ut med fortollingsgebyr til Posten, DHL eller andre speditører.
  Tom K, du var jo tross alt heldig som fikk slått kloa i Wings-boksen. De fleste av oss gjorde jo ikke det.

 4. Beatle-Joe sier:

  Nå ligger 5 cd/2 dvd-utgaven ute på Skvis.no til prisen 2195,-. Dette hevder de er avslag på kr. 300,-
  Det rimer jo bra med avslagspåstanden til PK.

Legg inn en kommentar