Get Back på Platekompaniet

Det medfølger fire samlebilder på denne blu-rayutgaven av Get Back.

Da har Platekompaniet oppdatert sin oppføring. Utgivelsesdato 28. februar og foreløpig priset til 549 kr (100 kr i avslag på veiledende pris).

De gjør oppmerksom på at denne utgaven ikke har norske undertekster, noe piratutgaven vi fikk forleden faktisk hadde.

Det er fortsatt uendret bilde på Platekompaniets oppføring av DVD-utgaven, og sant å si har verken Amazon UK eller HMV i UK annonsert med noen DVD-utgave. Vi har en liten mistanke om at det kanskje bare er i USA de kommer til å utgi en DVD-utgave, da det er der borte mange ikke har oppgradert hjemmekinoen sin til Blu-ray ennå. Ja, faktisk har mange i USA fortsatt operative VHS videospillere.

I USA annonserer både den offisielle Beatles Store og Target DVD-utgave av Get Back.

3 Responses

 1. Ole M. Olsen sier:

  Jeg har faktisk en operativ VHS-spiller jeg også! Ikke at den er mye i bruk, akkurat. :-)

  • admin sier:

   Vi har to! En maskin som overfører VHS til DVD-R, men den har en svak motor i VHS-delen, så trege bånd bare stopper. Derfor kjøpte vi en frittstående VHS-spiller i tillegg som kan koples til førstnevnte og som takler de trege båndene.

   • Ole M. Olsen sier:

    Artig nok, så har jeg akkurat i dag tatt med meg en bunke gamle Beatles-relaterte VHSer (pre-Anthology-dokumentaren “The Compleat Beatles,” blant annet) fra “arkivet” på loftet. Jeg trur jeg har konvertert dem til DVD fra før, men må bare dobbeltsjekke før jeg endelig sender dem til de evige jaktmarker. (Jeg tviler på at bruktmarkedet er noe å skryte av).

Legg inn en kommentar