Get Back på Platekompaniet

3 Responses

 1. Ole M. Olsen sier:

  Jeg har faktisk en operativ VHS-spiller jeg også! Ikke at den er mye i bruk, akkurat. :-)

  • admin sier:

   Vi har to! En maskin som overfører VHS til DVD-R, men den har en svak motor i VHS-delen, så trege bånd bare stopper. Derfor kjøpte vi en frittstående VHS-spiller i tillegg som kan koples til førstnevnte og som takler de trege båndene.

   • Ole M. Olsen sier:

    Artig nok, så har jeg akkurat i dag tatt med meg en bunke gamle Beatles-relaterte VHSer (pre-Anthology-dokumentaren “The Compleat Beatles,” blant annet) fra “arkivet” på loftet. Jeg trur jeg har konvertert dem til DVD fra før, men må bare dobbeltsjekke før jeg endelig sender dem til de evige jaktmarker. (Jeg tviler på at bruktmarkedet er noe å skryte av).

Legg inn en kommentar