The Beatles Get Back på Blu-ray og DVD

Foreløpig utseende. Illustrasjonen er © Disney

Amazon i U.K. er tidlig ute med annonseringen av Peter Jacksons “The Beatles Get Back” film på Blu-ray. Ifølge Amazon skal produktet utgis 28. februar i Storbritannia, og har en garantert forhåndspris på 30 pund. Det virker ikke som det er noe bonusmateriale inkludert, da man på forsiden av boksen sier noe om lengden av filmen, på under 8 timer.

Den oppføringen som er delt her tidligere fra Platekompaniet har ikke blitt oppdatert siden i fjor. Så den er bare en midlertidig plassholder for når Platekompaniet får inn opplysninger om den egentlige utgivelsen. Dn britiske utgaven som er annonsert på Amazon og HMV skal være regionsfri men ifølge oppføringen på Amazon er den ikke tekstet på norsk, bare på engelsk, fransk, tysk, spansk, latin (!!!) og japansk.

Forsiden av boksen. Illustrasjon © Disney

Den amerikanske Beatles Store lister opp både Blu-ray og DVD-utgaver av utgivelsen, og der kommer den ut noe tidligere. Forventet dato for utsendelse oppgis der til 5. februar.

DVD-utgaven. Illustrasjon via The Beatles Store USA

Nå er det jo slik at på Disney+ så presenteres serien i 4k, for de som har fjernsynsapparater som er i stand til å gjengi dette i full oppløsning. En standard DVD eller Blu-ray er ikke i stand til å lagre film i 4K, så vi forventer vel at det etter hvert vil bli annonsert en UHD-utgave.

Lenker: Amazon (UK)Beatles Store

Legg inn en kommentar