Han skal spille Brian Epstein

Jacob Fortune-Lloyd og Brian Epstein

Ting går litt sakte i filmbransjen for tiden. I fjor kunne vi melde at svenske Jonas Åkerlund skal regissere en film om Brian Epstein kalt “Midas Man” og at filminnspillingene skulle foregå i Liverpool.

Nå meldte The Daily Mail nylig hvem som har fått hovedrollen som Beatles-manageren, og det er Jacob Fortune-Lloyd. Han er kjent fra Netflix-serien “The Queen’s Gambit”.

Den uautoriserte biografien til Epstein, som var Beatles-manager fra 1962 til han døde i 1967, skal begynne å filmes senere i år i Twickenham Studios og på location i London, Liverpool og USA.

Om den kommende filmen og Fortune-Lloyds rollebesetning, sa regissør Åkerlund: “Det er en utfordring å fylle Brians sko, og Jacob er den perfekte utøveren. Han er karismatisk og mørk på samme tid, og balanserer det følelsesmessige spekteret der du ikke er sikker på om du er forelsket i ham eller veldig empatisk med den indre uroen i personligheten hans. Ingen kunne få Brian mer levende.”

Fortune-Lloyd la til: “Det er et enormt privilegium å spille Brian Epstein, en mann som hadde en så viktig og varig kulturell innvirkning, men som kjempet for å finne et trygt sted i en verden han var med på å forme”.

“Han var en fascinerende person med stort talent, ambisjon og mot, og jeg er så beæret over å få muligheten til å representere ham. Jonas er den perfekte personen til å bringe denne historien til liv, arbeidet hans er visuelt imponerende, visceralt og dristig. Jeg gleder meg til å begynne å jobbe sammen.”

Legg inn en kommentar