Historien om Ready Steady Go!

Beatles på Ready Steady Go!

I kveld sender BBC Four en dokumentar om Storbritannias ikoniske 1960-talls musikkshow, “Ready Steady Go!”, som revolusjonerte TV ‘for barna’ og introduserte nye talenter fra den tiden.

Historien om Storbritannias ikoniske 1960-talls musikkshow, Ready Steady Go! Dette programmet revolusjonerte TV ‘for barna’ og falt sammen med den enorme eksplosjonen av britiske poptalenter som tok verden med storm. Nye talenter som The Beatles, The Who, Sandie Shaw, Cilla Black, Otis Redding og The Rolling Stones.

Denne definitive dokumentaren dekker alle aspekter av et banebrytende show. Måten de lagde TV på omdefinerte regelboken for musikkprogrammer, med den berusende blandingen av fremførelser, kjendisintervjuer og moter. Det inneholdt ofte kameraer i bildet, uhell på lufta og det unge publikum som var i samspill med popstjerneheltene.

Denne nye dokumentaren går bak kulissene og snakker med menneskene som fikk det hele til å skje, inkludert originalprodusent Vicki Wickham og programmets pionerregissør, Michael Lindsay-Hogg. Pluss ytterligere bidrag fra Annie Nightingale, Eric Burdon, Chris Farlowe, Mary Wilson, Martha Reeves, Paul Jones, Gerry Marsden og Jools Holland.

Trailer

Lengde: 59 minutter
Programmet vil bli tilgjengelig på nett, men man trenger britisk TV-lisens og å være innlogget som bruker for å få sett det. Forhåpentligvis er det noen som kommer til å legge det ut på en videoside i ettertid.

lenker:
BBC Four – Historien om Ready Steady Go!
The Daily Beatle: The Beatles on Ready Steady Go! 

Legg inn en kommentar