I’m Only Sleeping – musikkvideo

Den offisielle musikkvideoen til The Beatles’ “I’m Only Sleeping,” regissert av Em Cooper.

Vakre harmonier, eksperimentelle innspillingsmetoder og avant-garde komponering kombinert til å lage denne drømmeliknende sangen, typisk for The Beatles’ banebrytende tilnærming til musikken på “Revolver”.

Kunstner og regissør Em Cooper utforsket rommet mellom drømming og våkenhet, og jobbet på et animasjonsbord på celluloidark. Hun malte hvert bilde individuelt med oljemaling, en arbeidskrevende prosess som tok mange måneder.

Musikkvideo av The Beatles som fremfører “I’m Only Sleeping”. © 2022 Apple Corps Ltd

Regissert av Em Cooper
Produsert av Jonathan Clyde og Sophie Hilton

Spesialutgavene av “Revolver” er ute nå: https://TheBeatles.lnk.to/Revolver2022

Hvis du har lyst til å dykke i dybden av arbeidet med “Revolver”, kan du lese Matt Hurwitz’ artikkel I syv deler om innspillingen og remiksingen på nettstedet Sound & Vision. Og for de av dere som er interessert i surround og Dolby Atmos har Mike Mettler en artikkel med tittelen “Here, There and Spatially Everywhere” om dette. Det å ikke inkludere surroundmiksen på en fysisk plate I luksusutgaven av “Revolver” var ikke Giles Martins ide, og selv håper han at også surroundmiksene av både “Sgt Pepper” og “White album” vil utgis på plate på ett eller annet tidspunkt.

Da han ble spurt om hvor bra “Rubber Soul” vil høres ut når den er remikset, forsøkte Giles Martin å gi inntrykk av at han ikke en gang har tenkt på resten av katalogen til Beatles i et intervju med Mettler på Analog Planet.

Legg inn en kommentar