Invitasjon til kinovisning

Paul og datteren Mary McCartney på premieren i London for “The Beatles: Get Back” i kinoversjon. Foto: David Fisher/Shutterstock

I går var det verdenspremiere på en kinoversjon av “The Beatles – Get Back” i London. Til stede var Sir Paul og datteren Mary, Zak og Jason Starkey, Dhani Harrison og Pattie Boyd, Giles Martin, Elvis Costello, Glyn Johns, Noel Gallagher samt flere andre honorariuser. Nå har også DU sjansen til å være med på kino og se denne filmen! Eller rettere sagt, hadde. For nå er alle plassene besatt.

En 100-minutters kinoversjon av Peter Jacksons 3-episoders dokumentarserie skal vises for et invitert publikum i flere byer verden over.

Her til lands settes filmen opp på Vega Scene i Oslo kl 18.00 tirsdag den 23. november, altså et par dager før dokumentarserien har premiere på Disney+. I samarbeid med Disney fikk Norwegian Wood lov til å invitere folk til kinoforestillingen! Det var begrenset antall billetter, så det var først til mølla som fikk billetter.

Alle som får billetter er tilskrevet, så om du ikke har fått svar så var du for sent ute!

Sir Paul på scenen før visningen i Cineworld Empire cinema, Leicester Square, London.

Det var jo først annonsert at Jacksons film skulle vises på kino – senere ble planene omgjort til at det skulle bli en dokumentarserie i tre episoder a 2 timer hver på strømmetjenesten Disney+. Men nå er dokumentarseriens episoder forlenget slik at det til sammen blir 8 timer! Det blir spennende å se, men i mellomtiden kan du kanskje kose deg med kinofilmen? 100 minutter er kanskje lenge nok til å holde på interessen? Nedenfor finner du et intervju med filmskaperen, krydret med klipp fra den restaurerte filmen.

Legg inn en kommentar