Jubileumsutgaver av Let It Be til høsten

Ifølge Roger Friedman i Showbiz 411, så vil det ikke komme ut noe jubileumsutgaver av “Let It Be” albumet, ei heller Peter Jacksons nye dokumentarfilm om innspillingene av albumet, i mai når 50-årsjubileumet faktisk er. I stedet er disse tingene planlagt å skulle utgis i oktober. Begrunnelsen er at folk ikke er så kjøpelystne i mai, mens en utgivelse i oktober vil kunne tiltrekke seg de som er ute og handler julegaver.

Friedman – som alltid har fulgt Beatles nært – sier at albumet foreløpig ikke en gang er remikset, det skal ifølge planen skje i juni i år, hevder han. Giles Martin skal ikke bare remikse albumet “Let It Be”, men også lydsporet til både Michael Lindsay-Hoggs 1970-film og Peter Jacksons nye dokumentar.

Det skal også utgis en innbundet bok 15. oktober 2020 med tittelen Get Back: The Beatles. Denne skal inneholde tekst og bilder fra innspillingene av “Let It Be”-albumet. Albumet var opprinnelig tenkt å skulle utgis med tittelen “Get Back”, og boken som skulle medfølge boksutgaven av albumet var allerede trykket da prosjektet endret navn til “Let It Be”. Det er ikke sikkert at denne nye boken vil inneholde de samme bildene og teksten som den som i sin tid medfulgte “Let It Be”-boksen.
Forlag: Callaway Arts & Entertainment
ISBN-10: 0935112960
ISBN-13: 978-0935112962

1 Response

  1. Beatle-Joe sier:

    Oktober istedenfor mai, det kan man leve godt med! Et øyeblikk leste jeg det som at “det kommer ingen jubileumsutgaver av Let It Be…” Puh, heldigvis kan vi overføre hardt inntjente grunker i lommene til Paul, Ringo og de to enkene til John og George.
    Gleder meg! Har siklet etter originalboksen med Let It Be siden jeg så den hos broren til en kompis av meg på slutten av 1970-tallet. Har aldri splasha ut de nødvendige myntene i frykt for å bli lurt på eBay.

Legg inn en kommentar