Julenummeret 2021 er sendt trykkeriet

Vi kan melde om at vårt julenummer for 2021 er sendt til trykkeriet, så nå er det bare tvi-tvi for at dere får bladet i postkassa før julaften! Denne gangen er bladet rekordstort, på hele 120 sider!

Fra innholdet: Etter del 7 av “George og India” av Toralf gyver vi løs på Get Back og Let It Be: Get Back og Let It Be bøkene, Let It Be i ny miks, Bonusmaterialet på Let It Be boksen, to utgaver av Get Back-albumet, Get Back-albumet kontra Let It Be av Staale Stålmann Kverndokk, Get Back på kino, Get Back på TV av Peter Wilhelm Viken, Beatles i Apple Studio etter Get Back sessions og til slutt Beatles anno 1970.

Så var det resten av bladet. Beatlesfilmene: Yellow Submarine av Dag Arne Nilssen, Lizzie Bravo og Gayleen Pease, Paul McCartney – The Lyrics, The Beatles på Indra Club, Haiketuren til Paris, Beatniks på jubileumsturné av Jan Henrik Fosse, A Hard Day’s Night på UHD i USA, innkalling til årsmøte, Paul som gjesteskribent i Det Nye (del 4), Ringo som trommelærer, Come Together, infografikk fra Are Stegane, På sporet av Beatles DNA: Rubber Soul av Svein Sund, John, Paul, George, Ringo and Bert av Tom Brogan, Brian Epstein får statue, NW retter av Audun Molde og til slutt besøker Egil Gjerde President Hotell i London, der Beatles holdt til sommeren 1963.

Legg inn en kommentar