Kalenderne for 2023

Den offisielle Beatleskalenderen fra Danilo

Det begynner å dra seg mot 2023, og kanskje på tide å bestille den offisielle Beatleskalenderen? Eller gi den bort til jul til noen du kjenner? I hvert fall er det mange kalenderprodusenter som er ute på det markedet. Alt man behøver å gjøre er jo å lisensiere tolv bilder av Beatles og sette trykkeriet i arbeid. Men det er alltid et kalenderfirma som står bak det som kalles “Den offisielle Beatleskalenderen”. Og de siste årene har det vært utgitt to utgaver, en vanlig og en litt dyrere såkalt “DeLuxe Collector’s Edition”, hvor den eneste forskjellen har pleid å være forsidebildet.

Baksiden av den offisielle kalenderen, med bilder fra de tolv månedene.

I årets utgave av den “vanlige” kalenderen er det tolv singleforsider fra ulike land som er på hovedbildene for hver enkelt måned, og som vi ser figurerer den norske “Can’t Buy Me Love” blant de tolv utvalgte.

Collector’s Edition-kalenderen

“Collector’s Edition”- utgaven har denne gangen en forside med “Beatles For Sale” coveret, men i år er hele kalenderen annerledes og har ikke de samme tolv bildene som den ordinære kalenderen.

Baksiden av “Collector’s Edition”-kalenderen

På baksiden av kalenderen har man sett seg nødt til å opplyse om at den ikke inneholder en vinylplate, i fall noen skulle forveksle kalenderen med selve “Beatles For Sale”. Vi ser miniatyrbilder av ti motiver som formodentlig representerer bildene som befinner seg på kalenderbladene. Så da er det to vi ikke vet hva er.

Et sorthvitt bilde fra Ed Sullivan Show pryder årsoversikten.

Vi har forsøkt å finne norske forhandlere for kalenderne. Kanskje finner du dem hos din lokale bokhandel, men det går også å bestille fra Europosters.no. Der koster de 135 kr per stk.

Legg inn en kommentar