Konsert med Paul strømmes 11. oktober

Teenage Cancer Trust er en organisasjon som, takket være deres høye beskytter Roger Daltrey fra the Who står bak en serie konserter i Royal Albert Hall de siste 20 årene til inntekt for deres formål. I 2012 stilte Paul McCartney opp for organisasjonen og holdt en konsert i regi av dem.

Nå har organisasjonen lansert en YouTube-kanal med eksklusivt musikkinnhold for å skaffe viktige midler for å støtte unge mennesker som står overfor kreft over hele Storbritannia. For i 2020 er den viktige støtten i fare.

“Teenage Cancer Trust Unseen” er et utrolig arkiv med aldri før viste opptak av liveopptredener i Royal Albert Hall gjennom årene til hjelp for Teenage Cancer Trust. Dette innholdet vil nå mellom 8. – 18. oktober legges ut og være gratis for fans å se, men artistene og veldedighetsorganisasjonen oppfordrer fansen til å donere.

Blant artistene vi får se i konsertopptak er The Who, Ed Sheeran, Paul Weller, Stereophonics, Muse, The Cure, Noel Gallagher og Pulp.

Konserten med Paul som fant sted i Royal Albert Hall den 29. mars 2012 blir lagt ut på YouTube søndag 11. oktober klokken 20, British Standard Time, altså ca kl 21 her. Han fremførte bl.a. “The Night Before” og på slutten deltok Roger Daltrey, Ron Wood og Paul Weller på “Get Back”.

Lenker:

Teenage Cancer Trust Unseen nettsted

Teenage Cancer Trust Unseen YouTube-kanal

Legg inn en kommentar