Ny bok om George

Ny bok om George

Tidligere upubliserte uformelle bilder og papirsouvenirer av George Harrison kan for første gang ses i ny bok, publisert av Rizzoli. Georges venn og fotograf Barry Feinstein har tatt bildene i boken, og Chris Murray har skrevet teksten.

Til stede fra 1970 til 1972, noe som inkluderte utgivelsen av “All Things Must Pass”, “The Concert for Bangladesh” og innspillingene av “Living in the Material World”, var fotografen Barry Feinstein (1931-2011) som ble gode venner med George i den tiden de arbeidet sammen. Feinstein knipset George Harrison hjemme, i hagen, på scenen og i studio. Nesten alle bildene i denne nye boken er tidligere upubliserte.

Boken inneholder også bilder av papirsouvenirer relatert til utgivelsene som fant sted i den mest suksessfulle delen av Georges solokarriere etter Beatles, inkludert håndskrevne brev om albumideer, tanker rundt omslagsbilder og det å sette sammen Concert for Bangladesh. Inkludert i bildesamlingen er også andre artister som George omgikkes med rundt Concert for Bangladesh–hvor Barry var eneste fotograf med tilgang til scenen– deriblant Georges venner Bob Dylan, Ravi Shankar, Eric Clapton, Ringo Starr, Leon Russell og Billy Preston.

Boken kommer ut samtidig med femtiårsjubileet for utgivelsen av trippelalbumet “All Things Must Pass”. Til tross for at Dhani og Olivia Harrison har hatt planer om en jubileumsutgave av albumet, noe de avslørte i et intervju med det amerikanske bladet “Rolling Stone”, har ingen kunngjøring av en slik utgivelse foreløpig materialisert seg. “Be Here Now” er en Harrison-sang fra hans 1973 album “Living in the Material World”. Vi har ikke registrert at boken er tilgjengelig fra noen norske bokhandlere, så her er en lenke til Amazon.co.uk

ISBN-10 : 0847867757
ISBN-13 : 978-0847867752
Forlag : Rizzoli (29. september 2020)

Legg inn en kommentar