Lenke til strømming av Lennon-hyllesten

Som kjent arrangerer Norwegian Wood – den norske beatlesklubben i samarbeid med Across the Universe – Tromdheims beatlesklubb og rockemuseet Rockheim en konsert den 9. oktober kl 20 som hyller John Lennon, som ville ha fylt 80 år den dagen om han hadde fått leve.

Det er solgt et meget begrenset antall billetter til arrangementet, men i tillegg blir det også strømmet på internett.

Lenke til strømmingen: https://www.twitch.tv/mistavdrockheim

Fra Rockheim scene får vi musikalske innslag fra blant andre Ulf Risnes, Travelling Strawberries, Rasmus Rhode, Are Sende Osen, Bærre Beatles, Kjetil Linnes, Jan Holberg m/ Bente Smaavik, Ganges og Øyvind Holm.

I 1968 donerte John Lennon sangen “Across The Universe” til WWF Verdens naturfond sitt veldedighetsalbum «No One’s Gonna Change Our World», og i år er TV-aksjonen gitt til samme organisasjon og deres kamp mot plast i havet. Les mer på blimed.no! Overskuddet fra konserten denne kvelden doneres uavkortet til årets TV-aksjon. Støtt gjerne aksjonen med å vippse den summen du føler for til 625856.

1 Response

  1. Beatle-Joe sier:

    Synd dette ikke ligger ute nå som det hele er over. Kunne sikkert dratt inn litt mer cash på den måten. Alt som ligger ute er en snutt av WCH på 30 sekunder.
    Jeg var ikke på plass kokka 20:00 og hadde vel egentlig glemt det hele – selv om jeg spilte Lennon på spotify i hele går kveld.

Legg inn en kommentar