Let It Be-festen flyttes

Muren utenfor Abbey Road Studios er også med på feiringen av Let It Be. Foto: Richard Porter

Røverstaden melder at morgendagens “Let It Be” fest på grunn av utsolgt og fullt hus nå flyttes ned en etasje til Klubben. Den huser langt flere enn lokalene oppe i Dueslaget, der arrangementet opprinnelig var planlagt avholdt. Dermed er det også plass til flere, og det er nå lagt ut en drøss flere billetter, så der er bare å klikke seg inn og kjøpe! Billettprisen er kun 50 kroner. Dørene åpner 18:30 og arrangementet starter 19:30. Det er ikke restaurant i klubben, men pizzarestauranten i etasjen over åpner kl 16, så der er det mulig å få seg en matbit for de som er sultne.

På programmet er det programleder Bård Ose fra Nrk som er vert og med seg har han bl.a. skribent og journalist Yan Friis samt Linda Engebråten fra Beatlesklubben. Det blir prøvelytting på boksen og en liten quiz med fine premier fra Universal Music.

Mens du venter kan du jo lese deg litt opp på Let It Be. I vår engelskspråklige blogg tar ekspert Mike Carrera deg gjennom alt ekstramaterialet, og hvor det stammer fra. I The New Yorker er journalisten med på en spesialvisning av en 100-minutters utgave av “Get Back”-filmen hjemme hos Paul og Nancy på Long Island, og han har også intervjuet Stella, Ringo og Sean. Laaaang artikkel. NME har snakket med Giles Martin om miksingen av den nye Let It Be, og han avslører at Paul gjerne ville mikse vekk en harpe.

 

 

Legg inn en kommentar