Let It Be i Oslo

Beatlesmusikken i surround: Får vi også hørt dem bakfra? Foto: © Apple Corps Ltd

For deg som bor i eller rundt hovedstaden eller er i Oslo førstkommende torsdag 14. oktober minner vi om at Universal Music arrangerer lytteparty på “Let It Be” på Røverstaden, Munkedamsveien 15. Dørene åpner 18:30 og programstart er kl 19:30.
Inngangsbilletten koster bare 50 kroner.

Dagens vert Bård Ose har fått med seg forfatter og musikkjournalist Yan Friis og tidligere leder av Norwegian Wood – den norske Beatles fanklubben, Linda Engebråten. Et særdeles kompetent panel til å lede oss gjennom kvelden. Det blir mye fin musikk, en liten quiz og flotte premier.
«Let It Be» presenteres med nye mikser i Stereo, 5.1 Surround, og Dolby Atmos, og utvides med tidligere uhørte innspillinger, øvingsopptak og studio jams, samt den tidligere uutgitte Get Back LP miksen av Glyn Johns fra 1969.

Arrangementet foregår i den såkalte “klubben”, som ligger i Røverstadens kjeller. Et tradisjonsrikt lokale for Oslos rockepublikum, da både Club 7 og Sardine’s tidligere befant seg i disse lokalene. 2. september 1980 spilte Denny Laine og Steve Holly fra Wings her som Denny Laine Band i kjølvannet av Paul McCartneys mislykkede hasj-smugling i Japan, mens Wings fremdeles eksisterte. Da het det Club 7. Etter at det ble Sardine’s var Det Betales og Allan Williams vertskap for en Beatlesfestival her, 27. august 1987.

Get Back til Røverstaden!

Lenke til billettsalg

Legg inn en kommentar