Martin bekrefter

Ifølge Pulseofradio.com fra United Stations Radio Networks, så har “the powers that be” – formodentlig Apple Corps og Universal Music Group – bedt dem om å sette av datoen 13. september for viktig informasjon om den kommende remiksede “Revolver” albumutgivelser fra The Beatles. Da regner vi med at dette er datoen da nyheten vil kunngjøres offisielt, utgivelsesdatoen vil avsløres og sporlisten blir lagt ut sammen med bilder av de forskjellige konstellasjonene av albumet. Sent i oktober sier ryktene at er en sannsynlig tidsperiode for selve utgivelsen.

I mellomtiden har Giles Marin bekreftet via sin Twitterkonto 28. august at “Revolver” faktisk er på gang, ved å viderebringe nyhetstweeten fra Varietymed sin egen kommentar: “Jeg håper virkelig at dere alle vil like den… X”

Dagen etter postet han dette bildet med kommentaren : “Den skal også gå litt omsluttende….”

It’s all going a bit immersive too….

Hvilket var litt rart ettersom den ryktesvis delte sporlisten ikke inkluderer en blu-ray plate, noe som er nødvendig for å kunne reprodusere mikser i surroundlyd. Imidlertid har SuperDeLuxeEdition.com lagt en blu-rayplate til de tidligere delte listene på fem plater:

Blu-ray plate:

Dolby Atmos Mix
5.1 Mix
Muligens mono-overføringen

Legg inn en kommentar