McCartney-bibel

Første bind i en serie om Paul McCartney kommer til jul…

The McCartney Legacy Volume 1: 1969-73 av Allan Kozinn og Adrian Sinclair kommer til å utgis globalt av forlaget Dey Books 13. desember.

Allan Kozinn var tidligere musikkanmelder av både klassisk og popmusikk i New York Times fra 1977 til 2014, og har intervjuet Paul flere ganger i løpet av den tiden. Han har også publisert syv bøker tidligere, blant disse noen om Beatles: “The Beatles – From The Cavern To The Rooftop” (1995) og “Got That Something! How The Beatles’ ‘I Want To Hold Your Hand’ Changed Everything” (2013). Adrian Sinclair har vært researcher for prosjektet, og har en karriere bak seg som dokumentarfilmskaper, hans produksjoner er vist på bl.a. BBC, ITV, Sky, Channel 4, National Geographic, Discovery og MTV.

Forlaget kaller den nye boken “en enestående utforskning av Paul McCartneys post-Beatles traumer og musikalske gjenfødelse”.

Beskrivelse av første bind:
“The McCartney Legacy Volume 1”, satt på bakgrunn av Beatles splittelse over både forretningsmessige og kreative problemer. 1969-73 dekker en periode hvor Paul McCartney gjenskapte seg selv, både som mann og som musiker. Dette er en dyptgående og avslørende utforskning av hans kreative liv utenfor Beatles – med hundrevis av intervjuer med andre musikere, turnéledere, innspillingsteknikere, produsenter, filmskapere og mer.

Om serien:
“McCartney Legacy” gir McCartneys liv og arbeid etter Beatles den typen dybdebehandling som Mark Lewisohn har gitt Beatles, og Madinger og Raile har gitt John Lennon. Det er den første virkelig omfattende biografien, og den mest detaljerte utforskningen av McCartneys kreative liv utenfor Beatles som noen gang er foretatt.

Bokens nettsted: McCartneyLegacy.com

Legg inn en kommentar