Men Det Betales var ikke død

Vi har tidligere skrevet at Norges lengstlevende Beatles tribute band skulle gi seg. Men nå har bandet fått nytt mot og nye krefter inn og fortsetter å levere. Bandet er ventet til årets Beatle Week i Liverpool i slutten av august. I mellomtiden fortsetter de med konserter i Norge og nå har de også spilt inn en splitter ny musikkvideo!

Det er en velkjent sang, også for Beatlesfans som presenteres, nemlig “Bad Boy” av Larry Williams.The Beatles spilte denne flere ganger hver kveld i Hamburg tidlig på 60 tallet, og det var en av deres favorittlåter. De spilte den også inn på plate. Først kom den ut i USA på en av deres amerikanske album, så fikk vi den på EP i de norske platebutikkene, og så var den på samle-LPen “A Collection of Beatles Oldies” i desember 1966. Nå er den enklest å finne på Past Masters.

Det Betales har spilt låten inn på nytt i gruppens egne lokaler i Artisthuset i Mjøndalen, hvor også noen av klippene i videoen er filmet. Utesekvensene er filmet i Liverpool i desember 2021. Ture Janson ( gitarist) har produsert låten og Joachim Olsen har produsert videoen. Masteringen ble gjort i Abbey Road studio i London.

 

Legg inn en kommentar