Mest sett av folk over 55

2021-seertallene er inne fra Nielsen Ratings, som opererer med statistikk fra TV-titting i USA fra både de tradisjonelle TV-kanalene samt Amazon Prime, Disney+, Hulu, Netflix og Apple TV+. Siden vi stort sett er interessert i The Beatles, så kan vi opplyse at Peter Jacksons dokumentarserie “The Beatles: Get Back” først og fremst ble sett av personer over 55 år, ifølge denne statistikken.

Serien debuterte på Disney+ den 25. november (episode to og tre debuterte henholdsvis 26. og 27. november), og 54 prosent av folk som så serien den første uken var over 55 år. Ifølge Nielsen ble 503 millioner minutter streamet på tvers av de tre episodene de første fire dagene, inkludert søndag 28. november.

“The Beatles: Get Back” plasserte seg på sjuendeplass på de mest sette originale strømmingprogrammene den uken. Den klarte ikke å komme på topp 10 når man teller andre oppkjøpte programmer, som ble toppet av Netflix-filmen Red Notice med 954 millioner minutter strømmet.

Serien fortsetter å ligge tilgjengelig på Disney+ og kan sees når som helst av alle som abonnerer på strømmetjenesten (som ikke på forveksles med TV-kanalen Disney Channel). Imidlertid er det mange som nøler med å abonnere på en strømmetjeneste, til tross for at man kun betaler for en måned av gangen og kan si opp abonnementet når som helst. Derfor ligger det åpent et marked for ulovlig utgitte blu-ray-utgaver av serien, og her i dag fikk vi tilsendt en sådan fra en leser i utlandet. Det fine med denne versjonen er at den også har med teksting, deriblant norsk. Serien er fordelt på 3 blu-ray discer og har dessuten med noe bonusmateriale i form av nettbaserte og TV-dokumentarer om tilblivelsen av serien, fra bl.a. National Geographic og 60 minutes.

Norsktekstet blu-ray

Vi vil imidlertid ikke oppfordre til kjøp av disse piratproduktene, men heller vent til det kommer en offisiell utgave fra Disney/Apple.

2 Responses

  1. Beatle-Joe sier:

    Jeg kjøper ikke noe strømmedritt! Jeg skal ha den fysiske utgaven! Hvorfor betale for noe som er så flyktig som en strømmetjeneste?
    Jeg er en samler og da er det kun fysiske utgaver som teller!

Legg inn en kommentar