Møt vår nye redaktør

Hei!

Mitt navn er Eirik Sivertsen, er like gammel som Revolver (og tegneserien Tempo), har tre voksne barn og jobber til daglig som radioprodusent i NRK.

Jeg har vært fullstendig hekta på Beatles helt siden John ble husfar i Dakota sammen med lille Sean, og hadde i flere år ikke behov for å lytte til annen musikk. Min første kassett var den doble blå. Platebutikken i Mosjøen hadde ikke den røde, og jeg har ofte lurt på hvordan LIVET mitt hadde sett ut hvis jeg hadde kjøpt den røde før den blå… Slik det ble endte jeg etterhvert opp som lett lurvete musiker på 80- og 90-tallet, med reportoaret godt forankret i the Beatles.

Jeg startet Oslo-tilværelsen min på Karl Johan med duoen To Tette, vi spilte oss etterhvert inn fra fortauet, ble til Smuget-bandet Miracle Man, ble nesten plateartist hos EMI – og landet til slutt i Norwegian Woodheads som spiller veldig mye Beatles, mest låter fra den blå…

Woodheads

Etter ikke å ha fått musikalsk verdensherredømme på 90-tallet, fikk jeg heller kone, tre barn, rekkehus og fast jobb i NRKs Underholdningavdeling, der jeg blant annet har fått være med på Da Capo, Beat for Beat, MGP og ESC, Herreavdelingen, Nitimen, Ekko, Abels tårn og for tiden Med all respekt på P3.

Jeg har aldri vært redaktør før, og kommer til å trenge hjelp, støtte og gode viljer underveis. Det får jeg heldigvis mye av fra Roger, Therese og de andre i redaksjonen – men jeg håper også at alle skrive- og meningsføre Beatlemaniske der ute sender oss saker, tips og ris og ros underveis i arbeidet med å lage Norges autorative Beatles-magasin.

Og siden vi alle lever i en gul undervannsbåt, er det bare å glede seg til resten av festen!

Send inn stoff til [email protected]

Legg inn en kommentar