Nå også som CD-single

Nå også lansert som CD-single

Da The Beatles/Apple/Universal Music Group lanserte “Now and Then”-singlen, var det snakk om 12-tommers, 10-tommers og 7-tommers singler i diverse vinylfarger, samt en kassettutgave. Men hvermansen har jo ikke lenger kassettspiller eller platespiller. I høyden har de CD-spillere, eller DVD- / Blu-rayspillere som også kan spille CD-plater. Derfor har de som kun har denne avspillingsmuligheten vært høylytte på nett og i sosiale media om at de ønsker seg en CD-single.

Dette har plateselskapet nå tatt konsekvensen av og annonsert at en CD-single også kommer til å bli utgitt. Eller kanskje de bare glemte å nevne det i lanseringsskrivet? Den kommer faktisk ut samme dag som de andre formatene, noe som styrker den teorien. Ikke nok med det: CD-singlen er billigere enn alle de andre utgavene. I den offisielle Beatles Store er prisen riktignok satt til €5,99, men den er billigere andre steder. Crash Records har den til £4.99, det samme har Amazon i UK, Udiscover i Tyskland opererer med €4,99 og med tid og stunder dukker den kanskje også opp på Platekompaniet?

Det er uansett dyrt å bestille fra utlandet.

Amerikanerne har foreløpig ikke muligheter til annet, den er ikke oppført på amerikansk Beatles Store eller på deres Amazon i skrivende stund.

Legg inn en kommentar