NW 143 – manglende tekst

Julenummeret av Norwegian Wood – nr 143 – er ferdig trykt og blir sendt ut til abonnentene på mandag. Bladene blir sendt som B-post, noe som innebærer at bladet vil foreligge i postkassene rundt en uke senere. Kikk nøye etter i konvolutten, der finner du en pin (nålemerke) og innbetalingskort for medlemskontingenten for 2016.
Etter at bladet var ferdig trykket oppdaget vi dessverre at noe tekst hadde falt ut i artikkelen vår om “Beatles 1” og “Beatles 1+”. Den gode nyheten er at vi har fått lagd to sider med den manglende teksten, og i den digitale utgaven av bladet er disse sidene tilstede. Vi har også lagd et “særtrykk” av nettopp denne artikkelen – inkludert disse to sidene – og dermed kan du lese hele artikkelen enten via denne lenken eller ved å klikke på bildet nedenfor. Så får du en forsmak på julenummeret!

De manglende sidene vil også bli trykt i første nummer av Norwegian Wood i 2016. Vi har i tillegg lagt ut den manglende teksten under “Les mer”.


19. HELLO, GOODBYE
Londons Saville Theatre var åsted for denne promofilmen, filmet den 10. november 1967; The Beatles har på seg Sgt. Pepper uniformene.

20. LADY MADONNA
Like før de dro til India møtte Beatles opp i Studio 3 i Abbey Road, den 11. februar 1968. De ble filmet mens de drev og spilte inn “Hey Bulldog”.

21. HEY JUDE
Filmet i Twickenham Film Studios den 4. september, for kringkasting på David Frosts TV show, “Frost On Sunday”. Introduksjonen fra David Frost er annerledes enn den på disc 2.

22. GET BACK
Promoklippet som ble tilgjengeliggjort den gangen singlen først ble utgitt har fremførelser fra tak-konserten på Applebygget synkronisert til platen. Det nye klippet er satt sammen på samme måte for å duplikere originalfilmen, men fra filmopptak i bedre kvalitet.

23. THE BALLAD OF JOHN AND YOKO
Denne originale promofilmen inneholder opptak fra innspillingen av “Let It Be”-filmen, med annet privat materiale filmet i Amsterdam, London, Paris og Wien.

24. SOMETHING
Videoen har scener med George og Pattie, John og Yoko, Paul og Linda, og Ringo og Maureen. den er spilt inn på location i Berkshire, Surrey og Mull of Kintyre, Skottland.

25. COME TOGETHER
Dette klippet ble lagd i 2000 av Melon Dezign for lanseringen av thebeatles.com og det opprinnelige Beatles 1 albumet.

26. LET IT BE
Et promoklipp fra 1970 ble tilgjengeliggjort for å støtte lanseringen av singlen, og var annerledes enn det som ble benyttet i “Let It Be”-filmen; på samme måte som med “Get Back” har det blitt redigert sammen på nytt for å være likt originalfilmen, men nå er materialet hentet fra filmopptak i bedre kvalitet.

27. THE LONG AND WINDING ROAD
Dette klippet er hentet direkte fra “Let It Be”-filmen.

DISC 2:

1. TWIST AND SHOUT
Fra Granada Television programmet “Scene At 6.30”, som ble tatt opp på video 14. august 1963.

2. BABY IT’S YOU
Ett av to klipp som ble benyttet for å promotere singlen hentet fra 1995-albumet “Live At The BBC”. Klippet er forbedret ved å inkludere unik fargefilmopptak av The Beatles filmet utenfor BBCs Paris Studio i Lower Regent Street, London. (Men denne fargefilmen ble da benyttet i 1995-versjonen også. NW)

3. WORDS OF LOVE
Da “On Air – Live At The BBC Volume 2” kom ut i 2013, inkluderte det “Words Of Love”, en Buddy Holly komposisjon som gruppen spilte inn for radio. Dette nye klippet er en blanding av eksisterende opptak og innovativ animasjon.

4. PLEASE PLEASE ME
En live fremførelse innspilt på video den 9. februar 1964 for The Ed Sullivan Show, og sendt på TV 23. februar 1964.

5. I FEEL FINE
Filmet i Twickenham Film Studios den 23. november 1965, dette klippet viser Beatles som spiser fish and chips i lunsjpausen.

6. DAY TRIPPER
Fra TV-programmet “The Music Of Lennon & McCartney”, først sendt i desember 1965.

7. DAY TRIPPER
Filmet i Twickenham Film Studios den 23. november 1965, gruppen har på seg Shea Stadium-jakkene.

8. WE CAN WORK IT OUT
Filmet i Twickenham Film Studios den 23. november 1965 – samme antrekk.

Legg inn en kommentar