Oppgradert web-kamera i Abbey Road

Abbey Road Studios har i en årrekke hatt et web-kamera montert på en stolpe, vendt mot fotgjengerovergangen like ved. Dette kameraet har vært nede en stund, men nå er det igjen oppe og går – denne gangen leverer det film i høyere oppløsning enn tidligere. Se levende webcam nederst på denne siden: Abbeyroad.com/crossing

For å annonsere denne nyheten benyttet Abbey Road Studios seg av denne filmsnutten av Paul McCartney som gikk over fotgjengerovergangen der i fjor.

Det kommer stadig vekk fans som gjerne vil gå over fotgjengerovergangen, det er stadig fotografer som lar seg inspirere til å gjenskape omslagsbildet til Abbey Road, og det dukker stadig vekk opp kjendiser der. For en ukes tid siden var det Jon Bon Jovi som lot seg fotografere mens han ruslet over, forteller London Beatles guide Richard Porter.

1 Response

  1. Beatle-Joe sier:

    Dette var en solid oppgradering fra det gamle kameraet! Har til og med lyd. Jeg har hatt det på i hele dag og kikket innimellom. Det er folk ved inngangspartiet og ved overgangen HELE tiden! Morsomt! Flere tar fotos mens kompiser og venner går over feltet i Beatlespositur.
    Takk for tipset, Roger!

Legg inn en kommentar