Paul hinter om nytt album

Paul McCartney har i forskjellige intervjuer hintet litt om at det kanskje er et nytt album på gang fra hans hånd. Daily Mirror siterer ham på at han «forhåpentlig» har et nytt album på gang, og legger til: «Det å skrive sanger er fortsatt gøy – ut fra intet trekker du opp en kanin. Om du får til en du liker er det en flott følelse.»

I et annet intervju på sitt eget nettsted snakker han om å lage et album ut fra jam sessions han har med bandet når de har lydprøver og øvinger. Den ideen testet han jo også ut med sitt forrige liveband på LPen «Paul Is Live» som nettopp er nyutgitt.

Han sier nå at han og bandet har samlet opp «tusenvis» av ideer, hvorav de fleste ikke kommer til å bli noe av, men alt sammen er innspilt av teknikerne hans. «Noen av dem er virkelig gode, og av og til plukker jeg ut en og jobber litt med den,» sa McCartney. «For Egypt Station plukket jeg ut en, men vi ble ikke ferdige med den. Jeg plukket ut en og vi prøver å få det til å bli en sang rundt denne soundcheck-jammen. ‘For ikke sant det er sånn, ‘Det var et flott lite riff!’»

Her er en av disse jammene fra Paul Is Live:

Legg inn en kommentar