Ringo om nytt album og Abbey Road

I et intervju med Billboard i forbindelse med starten på sin 30-års jubileumsturné med sitt All Starr Band letter Ringo litt på sløret angående både sitt kommende album og den kommende Abbey Road boksen.

I samme farten vil hans tredje fotobok “Another Day in the Life” bli publisert. Det nye albumet, oppfølgeren til “Give More Love” fra 2017 har gjesteopptredener både av svoger Joe Walsh og Paul McCartney. “Jeg har faktisk kommet ganske langt,” sier Ringo om albumet, selv om det foreløpig verken har fått tittel eller utgivelsesdato. I mellomtiden innrømmer han at Beatles kommer til å utgi en boksutgave av Abbey Road for å feire det albumets 50-års jubileum.

“Jeg har elsket alle nyutgivelsene på grunn av remastringen (han mener sannsynligvis remiksingen, red.anm.), og du kan høre trommene, som alltid ble skrudd ned i volum i gamle dager,” sier Starr. “Personlig ble jeg litt lei av all disse, liksom, Take 9 eller Take 3, de forskjellige tagningene vi ikke ga ut, men de er en del av boksutgaven og da må man inkludere slike ting. Men jeg har alltid kun lyttet til den faktiske platen, den vi ga ut på 60-tallet eller 1970 (her har han tydeligvis også hørt ny miks av “Let It Be”, red. anm.), og den er lysere. Det er forbløffende med Beatlesmusikken; Vi er oppe i en milliard strømminger hvert år nå, og hver generasjon låner oss fortsatt øre. Far out.”

En offisiell annonsering av de kommende versjonene av “Abbey Road” forventes 8. august, som er jubileumsdagen for da de ble fotografert for omslagsbildet.

Legg inn en kommentar