Plakat og trailer

Filmplakat for “Eight Days A Week”.

Da har The Beatles sluppet en filmplakat og en trailer for den kommende dokumentarfilmen “Eight Days A Week”, med undertittel “The touring years”. Filmen vil vises på kinoer verden over, står det i pressemeldingen.

The Beatles: Eight Days A Week – The Touring Years baserer seg på den første delen av karrieren til the Fab Four, 1962-1966 – den perioden hvor de var ute på turné og la under seg verdens hyllest.
Filmen utforsker hvordan bandet var skrudd sammen: – hvordan de gjorde sine avgjørelser, skapte musikken og bygget opp sin kollektive kreative karriere sammen – hele tiden mens vi også utforsker Beatles’ ekstraordinære og unike musikalske gaver og de bemerkelsesverdige personlighetene.

Den vil fokusere på tidsperioden fra de tidlige reisene til The Beatles i Cavern Club-perioden i Liverpool og til deres siste konsert i Candlestick Park i San Francisco i 1966.

Det legges opp til en verdenspremiere med gallaforestilling for et celebert publikum i London 15. september, samme dag vises den i Frankrike og Tyskland, hvorpå det blir kinoforestillinger verden over den påfølgende dagen, samtidig som den vil strømmes til amerikanske abonnenter på HULU-kanalen.
Foreløpig er følgende lands kinopremierer nevnt: UK, Frankrike og Tyskland (15. september), Australia og New Zealand (16. september) og Japan (22. september).

Lenke: TheBeatlesEightDaysAWeek.com

1 Response

  1. Anonym sier:

    Those were the days my friend
    I wish they'd never end…

Legg inn en kommentar