Produktbilder av Egypt Station

5 Responses

 1. Anonym sier:

  Det musikalske innholdet er vel som vanlig bare ræva!

 2. Roger Stormo sier:

  Musikk er som alltid en smakssak, forrige studioalbum fra McCartney ligger fem år bak oss, og dette skrev Rolling Stone om den.

 3. Anonym sier:

  Hallo, Roag
  Som du vet likte jeg dessverre heller ikke NEW. Den eneste McCartney som jeg har hygget meg med siden 80-tallet er valentin-plata i 2012. Coveret og den røde vinylen er veldig fin, men dyr. Tror nok dette er den første Paul-plata jeg ikke forhåndsbestiller på vinyl. Her går jeg for den billigste CD-en. Love TK
  PS. Berge bør også huske at alle har rett til en mening, og som du sier "musikk er en smakssak". Sees på Beito?

 4. Anonym sier:

  Begriper ikke hvem som gidder å gå inn her og legge igjen en så tåpelig kommentar som øverste poster!
  Paul kan vise til "brukbart" platesalg gjennom alle år, hva kan du selv vise til?
  De to låtene vi har fått høre hittil er jo svært bra og jeg tillater meg å glede meg stort til nytt album om en måned.

 5. Anonym sier:

  Det er vel bare at man har blitt skuffet av de siste platene, igjen og igjen. Alle platekjøpere håper på et bra album, og man må vel ikke ha noe selv å vise til? Husker godt heksejakten på den stakkaren som ble hengt ut som en idiot, med fullt navn, i NW fordi han ikke likte "Kisses…" fra 2012.

Legg inn en kommentar