Revolver – reklamevideo

En ikke-oppført reklamevideo på YouTube for den kommende utgivelsen blir spredt på nettet. Sammen med videoen er det publisert følgende reklametekst:
Turn off your mind, relax and float downstream…

Den 28. oktober slippes “Revolver” over hele verden i en rekke vakkert presenterte, nymiksede og utvidede Special Edition-pakker.

Den nye stereomiksen, hentet direkte fra de originale firespors masterbåndene, bringes frem i slående klarhet ved hjelp av banebrytende de-miksingsteknologi utviklet av Peter Jacksons WingNut Films Productions Ltd.

Med GRAMMY-vinnende originale albumbilder laget av Klaus Voormann, følger det med Super Deluxe CD- og vinylboksene en vakker bok med Paul McCartneys forord, en introduksjon av Giles Martin, et opplysende essay av Questlove og innsiktsfulle kapitler av Kevin Howlett.

Tilgjengelig på tvers av 5CD/4LP Super Deluxe, 2CD Deluxe, Picture Disk, 1LP, 1CD, nedlasting og streaming. Dolby Atmos-mikser + original monomiks akkompagnerer innspillingsopptak og demoer som aldri er utgitt før, pluss en “Paperback Writer” og “Rain” EP.

Forhåndsbestilling: https://TheBeatles.lnk.to/Revolver2022

Legg inn en kommentar