Ringo æret i Frankrike

Utrolig nok befant det seg en gammel gul ubåt på åstedet, noe som naturligvis ble utnyttet for en fotoseanse

Den 24. september 2013 fikk Ringo den franske æresmedaljen, og ble utnevnt til kommandør av Frankrikes Orden av Kunst og Bokstaver. Han ble dekorert med æresbevisningen foran det oseanografiske museumet i Monaco, som satte søkelyset på arbeider av offentlige personer med en mindre kjent lidenskap for kunst, inklusive musikere som Ringo Starr og hans venner Paul McCartney, Bob Dylan, Graham Nash og Ronnie Wood. Ringo eier en leilighet i Monaco.
Utstillingen, som har tittelen “Arternativelight”, inkluderer arbeider inspirert av den fantastiske verdenen av magi og mysterier fra sjø og hav og er utstilte fra 25. september til 13. oktober.
Sitat fra Ringo under åpningen: “I’m a drummer, but I can do other things. Like painting, living, breathing…”

En annen ting er skuespill. Vi ble nylig tipset om at det ser ut som om Ringo returnerer til sitt gamle skuespilleryrke igjen. Filmen “Rockland“, for tiden i forproduksjon, oppgir Ringo Starr både i rollen som seg selv og “vise menn i Nepal”. Filmes skal regisseres av Valeri Davidiouk med manus av Valeri Davidiouk og Alexander Mann. Plottet: For å redde et barn og stoppe en gal gangsterkonge risikerer to venner alt i et dødelig spill der vinneren tar alt. Paul McCartneys samarbeidspartner og medlem av nittitallsbandet hans, Hamish Stuart har skrevet original musikk for filmen, såvel som at også han skal spille en vis mann i Nepal. Stuart har også vært medlem av Ringos All Starr Band.

Legg inn en kommentar