Klubbkvelder i Trondheim

Beatles i Sverige

Torsdag 3. oktober kl. 1900 avholder Trondheims Beatlesklubb “Across the Universe” sin neste klubbkveld. 
“I oktober vil det være 50 år siden Sverige fikk besøk av The Beatles for første gang, noe vi vil markere. Den nye serien vi startet siste gang fortsetter – hvor 60-talls grupper/artister fra Liverpool presenteres. Vi har nå kommet fram til Cilla Black og Rory Storm and The Hurricanes. I tillegg har vi selvfølgelig plass til “5 i skuddet” med mer,” sier president i trønderklubben, Toralf Høyer-Hansen.
 

Lokalet er det samme som sist – “Hjæm te oss”. “Det er en koslig liten mat og skjænkestue som ligger i Jakobslivegen 53 på Charlottenlund med alle rettigheter og god mat. Bussene 36 og 66 stopper bare 30 meter fra lokalet. Det er som vanlig gratis inngang.
Her er en oversikt over høstens klubbkvelder og planlagte kvelder i Trondheim: 12. september, 3. oktober, 7. november og 5. desember.
Lørdag 15. mars 2014 planlegges en “Beatles minifestival” i byen.

Vi i Norwegian Wood er imponerte over all denne aktiviteten i Trondheim. Er du med i en lokal Beatlesklubb eller skjer det Beatlesrelaterte ting i din egen by vil vi gjerne at du sender oss informasjon om evenementer, slik at vi får informert flest mulig av våre lesere.

Legg inn en kommentar