Ringos bursdagsshow

Konsertopptak med Ringo fra i fjor

Det ble et flott show i natt med Ringo “with a little help” fra mange musikervenner og hilsener fra familie og venner. Ringo satt bak trommesettet og var selv programleder. Etter hvert fikk han besøk av Joe Walsh. Alle de andre innslagene var konsertopptak eller hilsener fra folk rundt.

Sheryl Crow hadde spilt inn en sang som enmannsband, og sang og spilte alle instrumenter selv, bortsett fra trumpetstrofen i “All You Need Is Love”.

Sheryl Crow

Vi fikk også se et par konsertopptak fra fjorårets konsert med Ringo and his All Starr Band fra The Greek Theatre i Los Angeles. På “With a little help from my friends” deltok også tidligere medlemmer av bandet, deriblant Jim Keltner.

Paul og Ringo i konsertopptak fra i fjor.

Høydepunktet for oss kom nesten helt til slutt i form av et konsertopptak av “Helter Skelter” med Paul McCartney og hans band, forsterket med Ringo på trommer fra Pauls konsert i Dodger Stadium i LA i fjor. Dette har det tidligere ligget ut amatørvideoer fra på YouTube men det var deilig å få dette med profesjonell lyd og bilde.

For de som ikke holdt seg våkne i natt kan vi glede dere med at det er bare å gå inn på YouTube, hele programmet ligger fortsatt ute. Du kan også se det nedenfor.

Legg inn en kommentar