Rooftop Concert på Imax i Danmark

Da har danskene fått anledning til å se filmen med tak-konserten på sin Imax-kino i København, Cinemaxx. Filmen skal foreløpig kun ha en visning, det skjer den 9. februar kl 19. Den timeslange filmen vil bestå av en innledning av regissør Peter Jackson og deretter selve tak-konserten. Som tidligere sagt håper vi at denne da blir uten forstyrrelser som intervjuene med forbipasserende på gata eller innslag fra politikonstablenes venting på forværelset. Andre fans har også tatt til orde for at når skjermen splittes i to eller tre, så vil de gjerne slippe dette. Vi må innrømme at akkurat det har vi ikke så mye imot. Det er muligens litt “Woodstock”-effekt, men så får vi altså også se mer fra forskjellige kameravinkler.

Vi har henvendt oss til Oslos IMAX-kino Odeon Oslo om filmen vil bli satt opp her til lands, men så langt har vi ikke fått svar på dette. Den vil bli vist på IMAX-kinoer i Storbritannia og USA den 30. januar, ettersom det er den datoen i 1969 konserten fant sted.

– Helt siden Peter Jacksons vakre og opplysende dokumentarer debuterte, har vi hørt uavbrutt fra fans som ønsker å oppleve dens uforglemmelige tak-opptreden i IMAX, sier Megan Colligan, president for IMAX Entertainment. – Vi er så glade for å samarbeide med Disney for å bringe “Get Back” til en helt ny scene og gi Beatles-fans overalt denne en gang-i-livet-muligheten til å se og høre heltene deres i den uovertrufne syns- og lydopplevelsenen av IMAX.

Videre heter det: “Konserten, som i sin helhet er med i Peter Jacksons originale dokumentserie «The Beatles: Get Back», vil bli optimalisert for IMAX-skjermer, digitalt remastret til bilde- og lydkvaliteten til The IMAX Experience® med proprietær IMAX DMR® (Digital Remastering) teknologi.”

Peter Jackson: “Jeg er henrykt over at tak-konserten fra The Beatles: Get Back kommer til å oppleves i IMAX, på den enorme skjermen. Det er The Beatles’ siste konsert, og det er den absolutt perfekte måten å se og høre den på.”

Legg inn en kommentar