Spesialtibud


I Sverige heter vår søsterklubb Beatles Information Center og de utgir bladet “Beatles Nytt” to ganger i året. I tillegg har de et utmerket nettsted, beatlesnytt.se – hvor de ikke bare formidler nyheter men også jevnlig holder styr på Beatles’ aktiviteter på sekstitallet – i en kronologisk serie. Disse artiklene ligger ute fritt en tid men flyttes etter få dager inn i et arkiv som er forbeholdt innloggede medlemmer.

I samarbeid med Beatles Information Center har vi nå gleden av å tilby medlemmer av Norwegian Wood ett års digitalt medlemskap der for bare 100 kroner. Tilbudet gjelder kun året 2022 og er tilgjengelig i en begrenset periode – du må tegne deg for dette medlemskapet innen utgangen av januar 2022.

Hva du får: De to medlemsbladene Beatles Nytt tilsendt på e-post i form av PDF-filer. Nyhetsbrev på e-post. Tilgang til arkivmaterialetbeatlesnytt.se så lenge medlemskapet varer.

Slik gjør du det: VIPPS oss 100 kr på vårt vipps-nummer: 128526 og skriv e-postadressen din som melding. Du kan selvsagt også betale fra nettbank, kr 100 til vår konto 1271 21 35628. Også her er det viktig at vi får inn e-postadressen din, slik at det finnes en adresse å sende filene til.

Vi har tilbudt medlemmer av Beatles Information Center et tilsvarende digitalt abonnement på Norwegian Wood!

Legg inn en kommentar