Sporliste for McCartney III

CD utgave med grønn terning cover, eksklusivt for Target (USA) og JB HiFi (Australia) og hvem vet hvor ellers.

Den fullstendige sporlisten for McCartney III er nå kjent, takket være en lekkasje fra britiske Amazon (der den nå er fjernet igjen). Den skulle egentlig ikke offentliggjøres før neste uke, men slikt skjer.

McCartney III

 1. Long Tailed Winter Bird
 2. Find My Way
 3. Pretty Boys
 4. Women and Wives
 5. Lavatory Lil’
 6. Slidin’
 7. Deep Deep Feeling
 8. The Kiss of Venus
 9. Seize the Day
 10. Deep Down
 11. Winter Bird/When Winter Comes

Så det er altså kun 11 spor, men mulighetene er jo store for at det i ettertid dukker opp en luksusutgave med flere spor, om McCartneys siste utgivelser er noe å gå etter.

I mellomtiden har nok en anmeldelse av platen dukket opp, denne gangen online. Gwen Ihnat har lyttet, og hennes anmeldelse med tittelen “With McCartney III, Paul McCartney offers lessons from a legendary life” ligger ute hos AvClub.com. Hun virker ikke for imponert og bemerker at noen av kuttene kan ha vært morsommere å spille inn enn å sitte og lytte til, det gjelder bl.a. seks minutter lange “Deep Down” og den åtte minutter lange “Deep Deep Feeling”. Sistnevnte avsluttes midlertidig etter sju minutter men vender dessverre tilbake igjen.

Dette var vel ikke annet enn man kunne forvente, de to foregående “McCartney”-albumene var vel også litt opp og ned. Det nye albumet kommer ut 11. desember, en dato som tidligere var reservert for det nå utsatte 50-års jubileumsutgaven av “Plastic Ono Band”. Så akkurat som med det første “McCartney”-albumet i 1970 kontra “Let It Be”, fikk Pauls album lov å komme ut første.

Paul dukker også opp som omslagsgutt i et nytt nummer av britiske Uncut.

1 Response

 1. Beatle-Joe sier:

  Ny EP fra Macca i dag, hvor sporet “Home Tonight” er eneste nye låt. Men den står ikke oppført på sporlista fra det nye albumet som kommer i desember!?
  Blir det en extended version av McCartney III om 4-5 måneder? Lukter litt Egypt Station av dette…

Legg inn en kommentar