Strømming av tak-konserten

I løpet av de neste 24 timene vil du ha muligheten til å strømme hele tak-konserten fra Apple-bygningen nesten på årsdagen 30. januar 1969.

En CD og LP som var planlagt for 2020 boksen av “Let It Be” dukket ikke opp da boksen ble revidert for utgivelse i 2021. CDen ble skrotet i 2021-boksen og erstattet med en annen LP/CD med uttak fra januar 1969.
Den planlagte CD-en vil nå være tilgjengelig fra strømmeplattformer. I morgen, 28. januar, får du muligheten til å strømme konserten fra strømmetjenestene du eventuelt abonnerer på.

Spor:

Get Back (Take 1)
Get Back (Take 2)
Don’t Let Me Down (Take 1)
I’ve Got A Feeling (Take 1)
One After 909
Dig A Pony
I’ve Got A Feeling (Take 2)
Don’t Let Me Down (Take 2)
Get Back (Take 3)

Og innimellom en kort snutt av “God Save The Queen” (Nei, ikke Sex Pistols)!

Du har muligheten til å velge ett eller flere av disse lydformatene: iTunes master, High Definition-lyd og til slutt Dolby Atmos! Men husk at du ikke kan laste ned sangene for din fremtidige lytteopplevelse.
Tidspunktet er nøye valgt. Som kjent vil IMAX kinoer i USA og London, England vise tak-konserten i kinoene sine på årsdagen 30. januar med presentasjon på gigantiske lerreter og super Dolby Atmos-lyd. I andre land vil IMAX-kinoer vise konsertfilmen i februar.

I tillegg til strømme-utgivelsen av “The Beatles: Get Back-The Rooftop Performance”, vil jubileumsfeiringen for The Beatles’ elektriske tak-opptreden fortsette med flere spennende kunngjøringer, hyllester og arrangementer:

I dag kunngjør Rock & Roll Hall of Fame en banebrytende fremhevet utstilling, med tittelen “The Beatles: Get Back to Let It Be”, som åpner 18. mars 2022 og varer til mars 2023. Som et supplement til Peter Jacksons “Get Back” dokumentserier, vil denne multimedieutstillingen ønske fansen velkommen til å gå inn i The Beatles’ øvinger, sesjoner fra januar 1969 og være vitne til bandets siste opptreden på taket, omgitt av storskala projeksjoner og overlegen lyd. Scenen er spennende satt med originale instrumenter, klær, håndskrevne tekster og andre unike gjenstander, inkludert flere utlånt direkte fra Beatles-samlere. Spesielle arrangementer som arrangeres av Rock & Roll Hall of Fame under utstillingens kjøring, inkludert intervjuer, filmvisninger, paneler og mer, vil bli annonsert i løpet av året.

I morgen (fredag ​​28. januar) vil Norah Jones gi ut to hyllest-videoer fra taket av Beatles-sanger fra Let It Be-albumet, nylig filmet med bandet hennes på taket av New Yorks Empire State Building. De to sangene, “I’ve Got A Feeling” og “Let It Be” vil debutere på Norah Jones’ YouTube-kanal i morgen kl. 17.00 GMT.

SiriusXM (kun tilgjengelig i USA) for abonnenter vil The Beatles Channel debutere “The Rooftop Concert Special” i morgen kl. 11.00 EST, og presentere hele The Beatles’ opptreden på taket med kommentarer av Beatles-historikeren, forfatteren og radioprodusenten Kevin Howlett. Spesialen vil sendes på nytt i løpet av helgen på The Beatles Channel og vil også være tilgjengelig for strømming på SXM-appen.

Denne lørdagen, 29. januar, debuterer The Beatles LOVE av Cirque du Soleil en hyllestvideo på taket for “Get Back” (LOVE Version), med rollefigurer fra den anerkjente sceneproduksjonen, nå i sitt 15. år med å imponere publikum på The Mirage Las Vegas. Videoen vil debutere på Cirque du Soleils YouTube-kanal kl. 14.00 GMT. En bak-kulissene/making-of-video for dette vil debutere en time senere på kanalen kl. 15.00 GMT.

Kilde: TheBeatles.com

Lenke: Spotify

3 Responses

 1. Beatle-Joe sier:

  Vet du om dette er tidsbegrenset, eller vil konserten bli liggende på f.eks Spotify i lange tider fremover?

 2. Beatle-Joe sier:

  Når jeg leser oppslaget i “The Daily Beatle” forstår jeg at dette er tidsbegrenset til 24 timer. Hva pokker er det den gjengen surrer med? For det første burde denne foreligget som cd i Let It Be-boksen, for det andre burde det ikke vært tidsbegrenset strømming. Sometimes life sucks being a Beatles fan!

  • admin sier:

   Det er mulig den blir liggende der. Det var de første rapportene vi fikk, før nyheten ble lagt ut på TheBeatles.com som gikk ut på at den kun skulle strømmes i dag. Men siden det ikke presiseres fra offisielt hold var dette muligens feilinformasjon.

Legg inn en kommentar