Stykket Lennon’s Banjo strømmes

Lennons banjo

På grunn av at folk i disse koronatider skal holde seg hjemme og inne arrangeres det kommende helg en spesiell visning av det meget anerkjente skuespillet “LENNON’S BANJO” – som strømmes på nettet fra kl. 20.30 fredag 17. april og går til tirsdag 21. april.

Produsert av Pulse Records Limited sammen med Bill Elms.
Skrevet av Rob Fennah | Regissert av Mark Heller.

Medvirkende: Eric Potts, Mark Moraghan, Jake Abraham, Stephanie Dooley, Danny O’Brien, Lynn Francis, Roy Carruthers og Alan Stocks.

Du kan klikke på lenken på bildet nå for å få tilgang til filmen som går live klokka 20.30 fredag 17. april og vil være tilgjengelig for å se når som helst frem til kl. 08.30 tirsdag 21. april.

Plottet er som følger: Instrumentet John Lennon først lærte seg å spille på, bestefarens banjo forsvant like etter at Johns mor ble påkjørt og drept i 1958. Men en Beatles-guide kommer plutselig over et brev fra John Lennon som inneholder informasjon som kan lede ham til banjoen. Men han klarer ikke å holde munn om dette, så andre får også vann på mølla. Stykket er en komedie, og selveste Pete Best hadde en gjesterolle i en periode.

Du kan lese mer om stykket her: lennonsbanjo.com

Legg inn en kommentar