Tre nye EPer fra Ringo i år

Ringo og Joe Walsh med koner, søstrene Barbara og Marjorie.

I et intervju med George Varga for San Diego Union-Tribune avslører Ringo Starr at han har planer om å utgi tre EP-plater i år, og den ene skal bli en country-EP.

Ringo ble intervjuet i forkant av sin kommende turné, som starter 19. mai. I intervjuet snakker han blant annet om hvorfor han nå har sluttet å spille inn album, men har gått over til EP-plater.

“Det som er bra med en EP er at det ser ut som det er en kort reise,” sa han. “Og det gir meg en sjanse til å invitere folk jeg aldri har jobbet med, eller jobbet med veldig sjelden, og til å bruke en av sangene deres. Og jeg skriver alltid en selv, selvfølgelig.”

“Alle hadde på seg masker, noe vi ikke har nå, og jeg tenkte: «OK, la oss lage en EP.» Så i år skal jeg lage tre EP-er! Vi har lagd en og vi er veldig opptatt med å (lage) den neste nå, og Linda Perry er med.

“Så, ved en tilfeldighet, sendte T Bone Burnett meg denne vakre countrysangen. Det passet ikke med en rocke-EP, så jeg sa: «OK, da skal vi lage en country-EP.» Det er ikke sånn at jeg planlegger alt. Livet bare skjer, og jeg har tid akkurat nå.”

Etter å ha sluttet med å lage album har Ringo spilt inn tre EP-plater, en i 2021 og to i 2022.

Ringos tre EP-plater som han har utgitt siden han sluttet med album.

Du kan lese hele intervjuet her.

Legg inn en kommentar