Winedark Open Sea

Winedark Open Sea, sang av Paul McCartney, video av Jack McCoy

I et bemerkelsesverdig samarbeid har Paul McCartney og den prisbelønte surfefilmskaperen Jack McCoy laget en ny musikkvideo til McCartneys stemningsfulle hyllest til havet, “Winedark Open Sea” fra albumet “Off The Ground” (1993). Med den hypnotiske surfingen til SFC-medstifter, Belinda Baggs. SFC – Surfers for Climate er en organisasjon for surfere som kjemper for klimaet.

“Jeg er begeistret for å støtte Surfers For Climate. Arbeidet deres er noe som virkelig appellerer til meg, ettersom vi alle har et ansvar for å gjøre vårt, og dette er en fin måte å bringe mennesker sammen med en felles lidenskap for havene og hav fra hele verden for positiv klimahandling,” sier McCartney. “Jeg elsker videoen som min venn og surfefilmskaperen Jack McCoy har laget for dette. Den slående opptaket av den profesjonelle longboarderen Belinda Baggs og hennes dans på vannet er en kraftig påminnelse om hvor utrolige havene våre er, og at de trenger vår hjelp til å beskytte dem og bevare dem i generasjoner framover”, avslutter han.

Se verdenspremieren eksklusivt på Epicentre.tv fra 11. november, LIVE – 19.00 AEDT for en donasjon på $ 5 AUD som skal gå mot å støtte bølgene og to av deres partnerorganisasjoner, Surfrider Foundation Australia og Seed Mob.

Legg inn en kommentar