Ypper seg i Drammen

Den danske kopigruppen Beat The Meetles ypper seg på hjemmebanen til Det Betales og spiller konsert i Drammens Teater lørdag 26. oktober. Her er hva Drammens Teater skriver:

Beat The Meetles – Beatles Tribute
Opplev Skandinavias mest autentiske Beatles tribute. Kun 4 mann. 100% ærlig fremført. Det du ser er det du hører, uten playback eller juks. Her serveres det kun ekte vare.

Denne danske gruppen ble startet helt tilbake i 1994. De het opprinnelig Route 66 og spilte forskjellig 60-talls musikk. Men da de bestemte seg for å satse fullt og helt på Beatles-musikken byttet de navn til Beat The Meetles, som er et ordspill av den egentlige tittelen Meet The Beatles.

Som en av få Beatles tributeband i verden har de opptrådt på nøyaktig samme scene som The Beatles stod i 1964; KB-hallen i København, den gang med Jimmy Nicol som trommeslager. I tillegg har de også opptrådt på legendariske Cavern Club i Liverpool.

Hvis du ønsker å oppleve hvordan det virkelige Beatles var i ca 1964, da har du kommet på rett sted. Gå ikke glipp av det. Dette er første og kanskje eneste gang i Norge.

En snau måned etterpå, lørdag 16. november spiller Det Betales konsert på samme scene, med sin forestilling “Best of Beatles”.

Lenker:

Beat The Meetles
Det Betales

Legg inn en kommentar